Tabunşcic, Olga
|
LDR | 00059nx a22000373 | |
---|---|---|
001 | 412479 | |
200 | $a Tabunşcic $b Olga |
Lucrări:
2 lucrari in 22 publicatii in 2 limbi
Tendințe actuale de dezvoltare a alimentației publice în Republica Moldova și în alte țări
de:
Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Culegere de lucrări aplicative la merceologia produselor alimentare
de:
Bulgac, Maria
(Text tipărit)
Culegere de lucrări aplicative la Merceologia produselor alimentare de origine animalieră : (pentru elevii şi studenţii specialităţilor "Merceologie şi Comerţ"
de:
Bulgac, Maria; Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Analiza pieței de alimentație publică din municipiul Chișinău și tendințe de dezvoltare = Public Foodservice Market in Chisinau – Analysis and Development Trends
de:
Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Abordări privind definirea serviciilor de alimentație publică
de:
Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Analiza situației economice a sectorului de alimentație publică
de:
Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Turte cu mac - tradiții de preparare
de:
Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Turismul gastronomic – mijloc de promovare a ospitalității și tradițiilor culinare din Republica Moldova
de:
Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
technology of making halva using walnut kernel (Juglans regia l...)
de:
Grosu, Carolina; Tabunşcic, Olga
(Text tipărit)
Îndrumar metodic pentru lucrări practice și de laborator la disciplina ”Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică” : Pentru studenții anului II de studii, secția zi și frecvență redusă, specialitatea ”Tehnologia și managementul alimentației publice”
de:
Tabunşcic, Olga; Gâncu, Ecaterina
(Text tipărit)
Subiecte
Bucătărie tradițională - Turte cu mac
Vinificaţie - Tradiții
Alimentaţie tradiţională
Bucătărie monahală
Merceologia produselor alimentare
Merceologia produselor alimentare - Lucrări practice
Uleiuri vegetale
Concurenţă
Stagiile de practică - Învăţământ superior
Tehnologii noi
Servicii - Prestare
Competențe
Produse lactate - Control şi analiză
Alimentație publică
Dezvoltare economică
Analiză economică
Produse animale - Calitate - Control
Piaţă - Analiză
Alimentaţie tradiţională - Republica Moldova
Întreprinderi - Competitivitate
Alimentaţia copiilor
Tradiţii culinare
Producţie culinară
Alimentaţie publică - Economie
Fabricare a halvei
Comerţul lactatelor
Bucătărie tradițională - Chisălița
Nutriţie umană
Instituţii de educație timpurie
Alimentaţie publică
Vitamine
Procese tehnologice
Legume - Tratare termică
Alimentaţie publică - Tehnologii
Produse animale - Merceologie
Turism gastronomic
Gastronomie - Tendințe
Calitatea produselor alimentare
Grăsimi vegetale (înlocuitori)
Unităţi de alimentaţie publică
Vinificaţie - Zubrești
industria laptelui