Biblioteca Națională a Republicii Moldova

Alimentaţie publică

Subiect Tematic: Alimentaţie publică
Lucrări: 1 lucrari in 66 publicatii in 5 limbi
Мы принимаем гостей : издания для досуга de: Сталевская, Валентина Петровна (Text tipărit)
Гигиена и санитария общественного питания de: Педенко, Анастасия Ивановна; Лерина, Ирма Валентиновна; Белицкий, Борис Иванович (Text tipărit)
The Art of Food Technology : [Pentru uzul studenţilor] de: Caterenciuc, Svetlana; Ciumac, Ludmila (Text tipărit)
Subiecte
Unităţi de alimentaţie publică Economie Comerț Întreprinderi mici şi mijlocii Curățare și dezinfectare Economisire Controlul alimentelor Industria alimentară - Utilaj Alimente Audit Cultură Manuale Comerţ Rețete Inovaţii tehnologice Dicţionare multilingve Evidenţă contabilă comercială - Manuale Activitate economică restaurante Reclamă Dezvoltare Planificare Deservirea consumatorilor Produse de panificaţie Concurenţă Factori de risc pentru sănătate Antrepriză de arendă Gastronomie Tehnologii noi Proiecte economice Servicii - Prestare Fast Food Automatizare Design Întreprinderi comerciale Aspecte psihosociale Alimentație publică Satisfacție profesională Analiză economică Contabilitate - Comerţ Comportament alimentar - sec. 20 Piaţă - Analiză Întreprinderi - Competitivitate Gestiune Întreprinderi - Organizare Alimentaţie publică, întreprinderi Igiena muncii Terminologie de specialitate Progres tehnico-ştiinţific - Uniunea Soietică Contabilitate Revizie și control Alimentaţie publică - Echipamente Tehnologii Limba engleză - Manuale Bibliografii Limba germană - Manuale Întreprinderi Culinărie Remunerarea muncii Control Organizare Artă culinară Management Calitate Produse făinoase Alimentaţie publică Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management Prelucrare sanitară Materii prime Igienă Alimentaţie publică - Tehnologii Alimentaţie publică în învăţământ Comerţ - Dezvoltare Planificarea vânzărilor Alimentaţie Microbiologie alimentară Administrare Revizie Comerţ - Administrare Produse alimentare Alimentaţie publică - Organizare Clădiri civile (arhitectura) turism Calitatea produselor alimentare Marketing Profesii - Alegere Industria alimentară
Vă rugăm să schimbaţi parola