Alimentaţie publică
|
LDR | 00125nx j2200061 | |
---|---|---|
001 | 698373 | |
100 | $a 20121215a y0103####ba0 | |
250 | $a Alimentaţie publică | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
1 lucrari in 66 publicatii in 5 limbi
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Мы принимаем гостей : издания для досуга
de:
Сталевская, Валентина Петровна
(Text tipărit)
Гигиена и санитария общественного питания
de:
Педенко, Анастасия Ивановна; Лерина, Ирма Валентиновна; Белицкий, Борис Иванович
(Text tipărit)
Внедрение индустриальных комплексов с использованием функциональных емкостей и контейнеров в общественном питании 85 городов страны : Обзор. информ.
de:
(Text tipărit)
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova : Monografia colectivă
de:
(Text tipărit)
Proiect economic : Îndrumar metodic pentru proiectul economic
de:
Grosu, Carolina
(Text tipărit)
The Art of Food Technology : [Pentru uzul studenţilor]
de:
Caterenciuc, Svetlana; Ciumac, Ludmila
(Text tipărit)
Îndrumar metodic pentru lucrări practice și de laborator la disciplina ”Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică” : Pentru studenții anului II de studii, secția zi și frecvență redusă, specialitatea ”Tehnologia și managementul alimentației publice”
de:
Tabunşcic, Olga; Gâncu, Ecaterina
(Text tipărit)
Основные направления научно-технического прогресса в торговле и общественном питании : Материалы семинара
de:
(Text tipărit)
Анализ хозяйственной деятельности предприятий торговли и общественного питания
de:
Кравченко, Леонид Иванович
(Text tipărit)
Subiecte
Unităţi de alimentaţie publică
Economie
Comerț
Întreprinderi mici şi mijlocii
Curățare și dezinfectare
Economisire
Controlul alimentelor
Industria alimentară - Utilaj
Alimente
Audit
Cultură
Manuale
Comerţ
Rețete
Inovaţii tehnologice
Dicţionare multilingve
Evidenţă contabilă comercială - Manuale
Activitate economică
restaurante
Reclamă
Dezvoltare
Planificare
Deservirea consumatorilor
Produse de panificaţie
Concurenţă
Factori de risc pentru sănătate
Antrepriză de arendă
Gastronomie
Tehnologii noi
Proiecte economice
Servicii - Prestare
Fast Food
Automatizare
Design
Întreprinderi comerciale
Aspecte psihosociale
Alimentație publică
Satisfacție profesională
Analiză economică
Contabilitate - Comerţ
Comportament alimentar - sec. 20
Piaţă - Analiză
Întreprinderi - Competitivitate
Gestiune
Întreprinderi - Organizare
Alimentaţie publică, întreprinderi
Igiena muncii
Terminologie de specialitate
Progres tehnico-ştiinţific - Uniunea Soietică
Contabilitate
Revizie și control
Alimentaţie publică - Echipamente
Tehnologii
Limba engleză - Manuale
Bibliografii
Limba germană - Manuale
Întreprinderi
Culinărie
Remunerarea muncii
Control
Organizare
Artă culinară
Management
Calitate
Produse făinoase
Alimentaţie publică
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management
Prelucrare sanitară
Materii prime
Igienă
Alimentaţie publică - Tehnologii
Alimentaţie publică în învăţământ
Comerţ - Dezvoltare
Planificarea vânzărilor
Alimentaţie
Microbiologie alimentară
Administrare
Revizie
Comerţ - Administrare
Produse alimentare
Alimentaţie publică - Organizare
Clădiri civile (arhitectura)
turism
Calitatea produselor alimentare
Marketing
Profesii - Alegere
Industria alimentară