- Organizarea şi tehnica muncii în întreprinderile de alimentaţie publică : Manual pentru şcolile profesionale comerciale : (Anul 3)
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Boldeanu, Iuliu Autor: Georgescu, Nicu Responsabilitate: Iu. Boldeanu, N. Georgescu Editura: Editura de Stat Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 131 p. Limba: Română Subiect: Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management Clasificare: 640.4 Clasificare: 65.9(4R)424â7 B.B.K
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
IF31038
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
65.9(4R)424â7 / B-74
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică