- Perfecţionarea tehnologiei de producere a vinurilor roşii şi tip jeres în scopul ameliorării calităţii şi însuşirilor igienice : Autoref. al tezei de doctor habilitat în şt. tehnice
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Rusu, Emil Responsabilitate: Institutul Naţional al Viei şi Vinului Editura: Locul publicării: Chişinău Anul Ediției: 1993 Descriere: 60 p Limba: Română Subiect: Heres - Tehnologie Subiect: Vinificaţie - Tehnologii Subiect: Vinuri roşii - Tehnologie Clasificare: 66 Clasificare: 663.222(043.3) Clasificare: 663.252(043.3)
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
A326177
|
Carte rară
|
General
|
Carte
|
863.2 / R-33
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
A328559
|
Carte rară
|
General
|
Carte
|
663.2 / R-95
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică