Biblioteca Națională a Republicii Moldova

  • Le français de l'alimentation : Guide gastronomique français-roumain : Vasile Mitru, Raisa Botnaru
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Mitru, Vasile
    Autor alternativ: Botnaru, Raisa
    Editura: S. n.
    Locul publicării: Chişinău
    Anul Ediției: 2010
    ISBN: 978-9975-78-879-3
    Descriere: 384 p. : il.
    Limba: Franceză
    Subiect: Limba franceză - Texte programate
    Subiect: Recete culinare
    Subiect: Alimente - Preparare
    Clasificare: 811.133.1'276.6:64
    Clasificare: 641/642=133.1
    Note conţinut (cuprins): Magasins d'alimentation ; Plats et leur préparation ; Recettes de cuisine ; Guide touristique
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
I-1235135
Literatura de referinţă
General
Carte
641 / 642 = 133.1/ М-76
Normal
La raft
0
I-1236662
Lectura publică
General
Carte
641/642=133.1 / M-76
Normal
La raft
0
I-1236663
Lectura publică
General
Carte
641/642=133.1 / M-76
Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola