- Le français de l'alimentation : Guide gastronomique français-roumain : Vasile Mitru, Raisa Botnaru
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mitru, Vasile Autor alternativ: Botnaru, Raisa Editura: S. n. Locul publicării: Chişinău Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-9975-78-879-3 Descriere: 384 p. : il. Limba: Franceză Subiect: Limba franceză - Texte programate Subiect: Recete culinare Subiect: Alimente - Preparare Clasificare: 811.133.1'276.6:64 Clasificare: 641/642=133.1 Note conţinut (cuprins): Magasins d'alimentation ; Plats et leur préparation ; Recettes de cuisine ; Guide touristique
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
I-1235135
|
Literatura de referinţă
|
General
|
Carte
|
641 / 642 = 133.1/ М-76
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
I-1236662
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
641/642=133.1 / M-76
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
I-1236663
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
641/642=133.1 / M-76
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică