- Calitatea şi analiza senzorială a alimentelor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dicu, Anca Mihaela Autor alternativ: Perţa-Crişan, Simona Responsabilitate: Anca Mihaela Dicu, Perţa-Crişan Simona Editura: Editura Universităţii "Aurel Vlaicu" Locul publicării: Arad Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-973-752-612-0 Descriere: 227 p. Limba: Română Subiect: Produse alimentare Subiect: Produse alimentare - Calitate - Control Subiect: Alimente - Controlul calităţii Clasificare: 614.31:664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
II-699549
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
614.31 / D-53
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică