- Analiza senzorială a alimentelor şi produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Necula, Valentin Autor alternativ: Babii, Mihaela Responsabilitate: Valentin Necula, Mihaela Babii Editura: Ed. Univ. "Transilvania" Locul publicării: Braşov Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-606-19-0077-0 Descriere: 324 p. Limba: Română Subiect: Produse alimentare - Calitate - Control Subiect: Produse alimentare - Analiza senzorială Subiect: Alimente - Controlul calităţii Clasificare: 614.31:664 Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
III-120702
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
614.31 / N-33
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică