- Tehnici avansate de apreciere a calităţii cărnii şi produselor din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ianiţchi, Daniela Autor: Nicolae, Carmen Georgeta Autor: Drăgotoiu, Dumitru Responsabilitate: Daniela Ianiţchi, Carmen Georgeta Nicolae, Dumitru Drăgotoiu Editura: Valahia University Press Locul publicării: Târgovişte Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-606-603-039-7 Descriere: 150 p. : tab., fig. Limba: Română Subiect: Produse din carne - Calitate Subiect: Calitatea produselor alimentare Clasificare: 637.523.2:658.56
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
III-121663
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
637.5 / I-23
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică