- Ghid de bune practici pentru industria cărnii și a preparatelor din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Manea, Iuliana Autor alternativ: Popescu, Corina Responsabilitate: Iuliana Manea, Corina Popescu Editura: Valahia University Press Locul publicării: Târgovişte Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-606-603-042-7 Descriere: 70 p. Limba: Română Serie: Studia Tehnica Subiect: Industria cărnii Subiect: Preparate de carne Clasificare: 637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
IV-51145
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
637.5 / M-24
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică