- Curriculum cursului „Chimia produselor alimentare” : Pentru stud. spec. : 541.1 Tehnologia și management alimentației publice 541.2 Tehnologia produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Alcătuitor: Purici, I. Responsabilitate: Elab. : I. Purici Editura: UCCM Locul publicării: Chișinău Anul Ediției: 2013 ISBN: 978-9975-114-54-7 Descriere: 16 p. : tab. Limba: Română Subiect: Chimia alimentelor - Manuale - Curriculum universitar Subiect: Industria alimentară - Chimie - Curriculum Clasificare: 664:54(073)
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
I-1260612
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
664:54 / C-95
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
I-1260613
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
664;54 / C-95
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică