- Managementul calităţii serviciilor şi ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Stavrositu, Stere Responsabilitate: Stere Stavrositu Editura: Polirom Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-973-46-4052-2 Descriere: 543 p. : fig., il. Limba: Română Subiect: Managementul calităţii - Servicii hoteliere Subiect: Calitatea serviciilor - Management Clasificare: 658.562.012.4:640.4 Clasificare: 640.4
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
III-122409
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
658 / S-81
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
III-122410
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
658 / S-81
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică