- Bazele nutriţionale ale alimentaţiei. Calitatea microbiologică şi siguranţa alimentelor
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oprean, Letiția Autor: Oprean, Constantin Responsabilitate: Letiția Oprean, Constantin Oprean Editura: Editura Universităţii "Lucian Blaga" Locul publicării: Sibiu Anul Ediției: 2013 ISBN: 978-606-12-0525-7 Descriere: 306 p. : fotogr., tab. Limba: Română Subiect: Microbiologie alimentară Subiect: Alimente - Controlul calităţii Subiect: Produse alimentare - Calitate Subiect: Securitate alimentară Clasificare: 614.31:664 Clasificare: 579.67
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
III-122800
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
614.31 / O-65
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică