- 100 façons d'accommoder le boeuf
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Mademoiselle Rose Responsabilitate: Mademoiselle Rose Editura: Ernest Flammarion, Éditeur Locul publicării: Paris Anul Ediției: [1930] Descriere: IX, 214 p. Limba: Franceză Subiect: Recete culinare - Carne şi produse din carne Subiect: Bucate - Reţete Clasificare: 641.8:637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
IF3209
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
641.8:637.5 / C-40
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică