- Le Vin : Procédés Modernes De Préparation, d'Amélioration et de Conservation : E. Chancrin
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Chancrin, E. Editura: Librairie Hachette Locul publicării: Paris Anul Ediției: 1929 Ediţie: 9ème édition Descriere: 248 p. Limba: Franceză Serie: Encyclopédie des connaissances agricoles Subiect: Vinificaţie Subiect: Vin - Producere - Franţa Clasificare: 663.25(035)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
IF3538
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
663.25(035)/C-45
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică