- Metode de determinare a indicilor calităţii grăsimilor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Maleca, Tudor Responsabilitate: Tudor Maleca Editura: UCCM Locul publicării: Chișinău Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-9975-81-008-1 Descriere: 48 p. Limba: Română Subiect: Controlul calităţii - Metode - Grăsimi alimentare Clasificare: 658.5:664.3
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
I-1267473
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
658.5 / M-21
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
I-1267474
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
658.5 / M-21
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică