Biblioteca Națională a Republicii Moldova

  • Îndrumar metodic pentru lucrări practice și de laborator la disciplina ”Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică” : Pentru studenții anului II de studii, secția zi și frecvență redusă, specialitatea ”Tehnologia și managementul alimentației publice”
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Tabunşcic, Olga
    Autor: Gâncu, Ecaterina
    Responsabilitate: Olga Tabunșcic, Ecaterina Gâncu
    Editura: ASEM
    Locul publicării: Chişinău
    Anul Ediției: 2017
    ISBN: 978-9975-75-871-0
    Descriere: 66 p. : tab.
    Limba: Română
    Subiect: Alimentaţie publică - Tehnologii noi
    Subiect: Calitatea produselor alimentare
    Clasificare: 663/664(076.5)
    Clasificare: 642.5
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
I-1277715
Lectura publică
General
Carte
663/664 / T-11
Normal
La raft
0
I-1277716
Depozit General
General
Carte
663/664 / T-11
Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola