- Îndrumar metodic pentru lucrări practice și de laborator la disciplina ”Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică” : Pentru studenții anului II de studii, secția zi și frecvență redusă, specialitatea ”Tehnologia și managementul alimentației publice”
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Tabunşcic, Olga Autor: Gâncu, Ecaterina Responsabilitate: Olga Tabunșcic, Ecaterina Gâncu Editura: ASEM Locul publicării: Chişinău Anul Ediției: 2017 ISBN: 978-9975-75-871-0 Descriere: 66 p. : tab. Limba: Română Subiect: Alimentaţie publică - Tehnologii noi Subiect: Calitatea produselor alimentare Clasificare: 663/664(076.5) Clasificare: 642.5
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
I-1277715
|
Lectura publică
|
General
|
Carte
|
663/664 / T-11
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
I-1277716
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
663/664 / T-11
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică