- Culinary cultures of Europe : Identity, diversity and dialogue
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Editor: Goldstein, Darra Autorul introducerii etc.: Parasecoli, Fabio Editură: Council of Europe. Directorate General Education, Culture and Heritage, Youth and Sport Responsabilitate secundară: ed. by Darra Goldstein and Kathrin Merkle, with contrib. by authors from 40 Council of Europe member states, with an introd. by Fabio Parasecoli and conclusions by Stephen Mennell ; Council of Europe. Directorate General IV--Education, Culture and Heritage, Youth and Sport Editura: Council of Europe Publishing Locul publicării: Strasbourg Anul Ediției: 2005 ISBN: 92-871-5744-8 Descriere: 502 p. : il., fot.; 27 cm. Note: Presented by The Directorate General of Education, Culture and Heritage, Youth and Sport of the Council of Europe with the support of the Steering Committee for Culture and its Chair, Roberta Alberotanza, to commemorate the 50th anniversary of the European Cultural Convention, 2004/05, and within the framework of the Portuguese Chairmanship of the Committee of Ministers Limba: Engleză Subiect: Culinărie - Reţete Subiect: Cultură culinară - Europa Clasificare: 641.5(4)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
IV-59096
|
Centrul Pro-European
|
General
|
Carte
|
641.5 / C-94
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică