- La cuisson-extrusion : vocabulaire français-anglais-allemand : avec index français-anglais-allemand-italien
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bouroche, Annik Autor: Le Bars, Michèle Responsabilitate: Annik Bouroche, Michèle Le Bars Editura: Institut National de la Recherche Agronomique Locul publicării: Paris Anul Ediției: 1996 ISBN: 2-7380-0630-2 ISSN: 1159-5663 Descriere: 95 p. : il. Limba: Franceză Subiect: Cereale - Tehnologii de prelucrare - Dicţionare terminologice Subiect: Produse alimentare - Cereale - SUA - Extrudare Clasificare: 664.6/.7(038)=00
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
III-134539
|
Depozit General
|
General
|
Carte
|
664.6 / B-81
|
Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică