Produse alimentare - Calitate - Control
Prezentare generală
Lucrări: | 27 lucrari in 27 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Calitatea produselor alimentare : Metode de laborator
de:
Băbăiţă, Carmen
(Text tipărit)
Particularităţi ale managementului calităţii pruduselor alimentare în activităţile de producţie şi comercealizare : Autoreferat (08.00.05)
de:
Costea, Dumitru
(Text tipărit)
Particularităţi ale managementului calităţii pruduselor alimentare în activităţile de producţie şi comercializare : Teză (08.00.05)
de:
Dumitru, Costea
(Text tipărit)
Agro-alimentaire : une économie de la qualité
de:
(Text tipărit)
Controlul analitic al produselor alimentare : Îndrumar metodic
de:
Sandulachi, Luiza; Rîcu, Tatiana
(Text tipărit)
Managementul calităţii produselor agro-alimentare
de:
Mărculescu, Angela
(Text tipărit)
Проблемы улучшения ассортимента, качества и сохраняемости пищевых продуктов : Сб. науч. тр. (Межвуз.)
de:
(Text tipărit)
Analiză senzorială : Aplicaţii practice
de:
Perţa-Crişan, Simona; Dicu, Anca Mihaela
(Text tipărit)
Calitatea şi analiza senzorială a alimentelor
de:
Dicu, Anca Mihaela; Perţa-Crişan, Simona
(Text tipărit)
Subiecte
Manuale
Analiza senzorială
Produse alimentare - Tehnologii
Produse de panificaţie
Produse alimentare - Păstrare
Administraţie publică
Automatizare
Produse lactate
Produse alimentare - Analiza senzorială
Calitate - Control
Culinărie - Manuale
Produse alimentare - Control sanitar
Produse de origine vegetală
Industria alimentară - Gestiunea calităţii
Merceologie - Lucrări practice
Economia produselor alimentare
Industria alimentară - Controlul producţiei
Teste
Securitate alimentară
Carne - Controlul calităţii
Metode de cercetare
Produse agroalimentare - Managementul calităţii
Alimente - Controlul calităţii
Produse alimentare
Control sanitar
Calitatea produselor alimentare
Industria alimentară
Industria alimentară - Biotehnologii
Alimentaţie - Problemă globală
Îndrumar metodic
Alimentaţie publică - Întreprinderi
Instrumente de control-măsură