Chimie alimentară
Prezentare generală
Lucrări: | 10 lucrari in 11 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
10 records Page 1 of 1
- 1
Aditivi şi ingrediente alimentare : Investigaţii analitice
de:
George, Pavel Eduard; Dabija, Adriana; Ciobanu, Domnica; Grosu, Elena Mirela
(Text tipărit)
Chimia produselor alimentare
de:
Ciobanu, Domnica; Ciobanu, Romeo Cristian
(Text tipărit)
Chimia produselor alimentare : Investigaţii analitice
de:
Ciobanu, Domnica
(Text tipărit)
Indicaţii metodice la disciplina "Chimia produselor alimentaţiei publice" : Pentru stud. UCCM La specialitatea 541.1 "Tehnologia şi managementul produselor alimentaţiei publice"
de:
Purici, Ion; Cazac, Tatiana Andrei; Caşcaval, I.
(Text tipărit)
Aditivi alimentari : Îndrumător de laborator
de:
Tofană, Maria; Socaci, Sonia Ancuţa
(Text tipărit)
La chimie alimentaire dans l'oeuvre de Parmentier
de:
Balland, A.
(Text tipărit)
Chimia produselor alimentare
de:
Tatarov, Pavel
(Text tipărit)
Chemically-defined flavouring substances = (Substances aromatisantes chimiquement définies)
de:
(Text tipărit)
Drogurile din farfuria oamenilor obișnuiți, despre care nu vrea nimeni să aflăm
de:
Eriksson, Jacob van
(Text tipărit)
Subiecte
Standarde
Industria alimentară - Chimie analitică
Alimentaţie publică - Control - Calitate
Aditivi alimentari
Industria alimentară - Chimie
Produse alimentare - Chimie - Investigaţii
Hidrocarburi aromatice
Industria alimentară - Tratare cu aditivi
Standarde de calitate
Compuşi aromatici
Biochimie - Produse alimentare
Igiena alimentară
Alimentaţie sănătoasă
Chimie industrială
Mărfuri industriale - Merceologie - Manuale
Aditive - Industria alimentară
Produse alimentare - Chimie
Nutriţie