Biblioteca Națională a Republicii Moldova

Industria alimentară

Prezentare generală
Lucrări: 138 lucrari in 137 publicatii in 6 limbi
Titlurile
Analiza chimică a substanţelor străine din alimente de: Dumitrescu, H.; Isvoranu, Z. (Text tipărit)
Bioformation of Flavours de: (Text tipărit)
Subiecte
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Proiectare Economia industriei alimentare Reconstrucții Utilaj şi aparate Terminologie Biochimie - Produse agricole Limba română pentru alolingvi Calitate şi cantitate Manuale Produse alimentare - Procesare Amidon Bere - Tehnologii Matematică - Cercetări ştiinţifice Limba engleză - Vocabular Preţ de cost Păstrarea produselor agricole - Instalaţii Dezvoltare Teze de an - Elaborare - Metode Piaţa alimentară globală Biotehnologie Tehnologie chimică - Procese Energetică generală Legislaţie - România Sănătatea populaţiei Stagiile de practică - Învăţământ superior Infracţiuni Aditivi alimentari Industria alimentară - Manuale Industrie alimentară Relaţiile de producţie Inovaţii Fiabilitatea sistemelor Indicatori de performanţă Produse agricole - Maşini şi unelte Transport în conteinere - Standarde Industria băuturilor Materiale Sisteme automatizate de conducere a proceselor tehnologice Întreprinderi alimentare Compuşi biologic activi Conservare Microbiologie industrială Calitate - Control Contaminarea alimentelor Ecologie - Aspecte sociale Igiena profesională Produse alimentare - Calitate - Control Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți Tehnologii Aspect ecologic Calitatea produselor Bibliografii Deșeuri - Prelucrare Traduceri - Aspecte lingvistice Controlul calităţii Stagiu de practică Afaceri - Planificare Securitate alimentară Exercitii practice Harta Aspecte juridice Reciclarea deşeurilor Microbiologie - Lucrări practice Geografie economică mondială Unturi animale - Industrie Industrii alimentare Drojdii de panificaţie Produse alimentare Vinificaţie Modernizare tehnologică Aspecte microbiologice Control sanitar Prepararea pâinii Procese industriale - Aspecte tehnice Gestiunea investiţiilor Cacao Arhitectură Pesticide Întreprinderi Limba română - Terminologie Economie Vinificaţie - Aspecte inovative Produse horticole Combinatul de produse alimentare din Bălţi - Istorie Electrificare Cercetări ştiinţifice - Conferinţe Industrii alimentare - Automatizare Sisteme tehnice Industria alimentară - Progres tehnic Produse alimentare - Tehnologii Teze de an - Susţinere publică Modelare matematică (automatică) Aluatul - Proprietăți adezive Teze - Elaborare Baze fizico-chimice Ambalare Analiza microbiologică sanitară Utilaj Industria alimentară - Economie Igiena industrială Utilaje Clădiri comerciale Tehnologii noi Industria de prelucrare Melasă - Prelucrare Uleiuri vegetale - Tehnologii Igiena şi sanitaria Tehnologii - Dezvoltare Limba engleză - Terminologie Produse lactate Automatizare Tehnologii avansate Igiena alimentară Energetică - Management Piŝevye proizvodstva Intreprinderi Reziduuri industriale - Utilizare Proiectare constructivă Comerţ internaţional Cadre - Management Industria alimentară - Automatizare Carne - Producţie Ghiduri Venituri Extracte vegetale Terminologie de specialitate Zahăr Ambalaje - Design Uniunea Europeană Enzime Fabrica de conserve, Calăraşi Grăsimi alimentare Cofetărie - Caramele Instalaţii Limba engleză - Manuale Întreprinderi alimentare - Economie Maia Analiza chimică Programe de modernizare Eficienţa economică Industria alimentară - Gestiunea calităţii Prelucrare Cofetărie - Merceologie Igiena alimentaţiei Statistică Ghiduri metodice Sisteme de transport - Logistică Metode de fabricare Indicaţii metodice Reconstrucţie Panificaţie - Producţie - Amelioratori Alimentaţie publică Aspecte sociale Industria alimentară - Tehnologii Vitamine Industrie agroalimentară Ambalaje pentru produse alimentare Limbaje profesionale - Alimentație Cercetări matematice Securitate în muncă Maşini Energetică - Conferinţe Aditive - Industria alimentară Administrare Managementul calităţii Agricultură Produse alimentare - Calitate Industria prelucrătoare Producere Autogestiune Micotoxine Tehnologie membrană Piŝevaâ promyšlennost' Calitatea produselor alimentare Limba engleză - Limbaje profesionale Produse alimentare - Tehnologii - Lucrări practice
Vă rugăm să schimbaţi parola