Produse alimentare - Tehnologii
Prezentare generală
Lucrări: | 18 lucrari in 18 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
18 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Alimentele şi analiza lor chimică : Laptele, ouale, carnea, grăsimile şi derivatele lor
de:
Sandru-Costache, Cornelia
(Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare
de:
Segal, Rodica; Barbu, Irina
(Text tipărit)
Constante termofizice ale principalelor produse alimentare
de:
Iliescu, Gh. M.
(Text tipărit)
Frigul artificial în fabricarea şi conservarea produselor alimentare
de:
Ciobanu, A.
(Text tipărit)
Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare. Vol. 1
de:
Banu, C.
(Text tipărit)
Metode moderne privind îmbogaţirea valorii nutritive a produselor alimentare
de:
Segal, Brad
(Text tipărit)
Tehnologia produselor alimentare de protecţie
de:
Segal, Brad
(Text tipărit)
Proprietăţile fizico-chimice şi senzoriale ale compoziţiilor din fructe cu conţinut redus de zaharoză : Autoreferat (05.18.01)
de:
Paladi, Daniela
(Text tipărit)
Subiecte
Produse alimentare - Calitate - Control
Produse alimentare - Sosuri
Produse alimentare - Valoare biologică
Fructe
Conservarea fructelor
Culinărie - Rețete
Produse alimentare - Păstrare
Alimente - Preparare
Proiectare constructivă
Gemuri - Tehnologie
Produse alimentare - Calitate
Frig arificial - Conservarea alimentelor
Industria alimentară
Produse alimentare - Chimie
Produse alimentare - Tehnologii - Lucrări practice