Industria alimentară - Manuale
Prezentare generală
Lucrări: | 15 lucrari in 15 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
15 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Bazele ingineriei în industria alimentară şi biotehnologii : Fenomene de transfer
de:
Gavrilă, Lucian; Zichil, Valentin
(Text tipărit)
Calitatea şi fiabilitatea produselor. Tehnica măsurătorilor de specialitate în industria alimentară : Manual pentru cl. 10-11 licee industr. cu prof. industrie alimentară şi şc. prof.
de:
Barariu, Maria; Nachiu, Eufrosina
(Text tipărit)
Manualul inginerului din industria alimentară
de:
(Text tipărit)
Materii prime şi materiale folosite în industria alimentară : Manual pentru clasa a 9-a, licee cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale anul 1
de:
Barariu, Iuliu
(Text tipărit)
Procesarea materiilor prime alimentare şi pierderile de substanţe biologic active
de:
Nour, Violeta; Musteaţă, Grigore; Banu, Constantin; Iordan, Maria
(Text tipărit)
Procese şi aparate în industria alimentară : Manual pentru cl.9-10, licee industriale cu profil de industrie alimentară şi şcoli profesionale
de:
Petculescu, Elena
(Text tipărit)
Procese şi aparate în industria alimentară : Manual pentru cl.9-10, licee şi şcoli prof.
de:
Petculescu, Elena; Teleoaca, Rodica; Onofrei, Ileana
(Text tipărit)
Procese şi aparate în industria alimentară : Manual pentru şcolile tehnice de maieştri
de:
Georgescu, Nicolae; Iliescu, L.; Şveţ, V.
(Text tipărit)
Reologia : Manual
de:
Lungulescu, Grigore
(Text tipărit)
Science et technologies des aliments
de:
Ciumac, Jorj
(Text tipărit)
Subiecte
Biotehnologie
Alimente - Păstrare
Industria alimentară - Fenomene de transfer
Fenomene de transfer - Biotehnologii industriale
Alimente - Preparare
Reologie industrială - Manuale
Alimente - Depozitare
Industria alimentară - Reologie - Manuale
Tehnologii de prelucrare
Industria alimentară - Gestiunea calităţii
Industria alimentară - Măsurători - Manuale
Produse alimentare
Industria alimentară
Producţia alimentară - Tehnologie
Industria microbiologică - Fenomene de transfer