Calitatea produselor alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 13 lucrari in 13 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
13 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Bazele standardizării, metrologiei, controlul şi dirijarea calităţii produselor alimentare : Curs de prelegeri
de:
(Text tipărit)
Calitatea produselor alimentare : Metode de laborator
de:
Băbăiţă, Carmen
(Text tipărit)
Principii moderne de analiză a alimentelor : Monografie
de:
Sturza, Rodica
(Text tipărit)
Применение ядерного магнитного резонанса в мясной промышленности : Обзор. информ.
de:
Рогов, I. А.
(Text tipărit)
Состояние и совершенствование управления качеством продукции на пищевых предприятиях Украины : Обзор. информация
de:
Федорова, В. П..; Петрушевская, М. Я.
(Text tipărit)
Менеджмент качества процесса производства товарной быстрозамороженной фруктово-овощной продукции
de:
Саркисян, Ж. А.; Чапкин, В. Н.; Бантыш, Л. А.
(Text tipărit)
Controlul analitic al produselor alimentare : Îndrumar metodic
de:
Sandulachi, Luiza; Rîcu, Tatiana
(Text tipărit)
Tehnici avansate de apreciere a calităţii cărnii şi produselor din carne
de:
Ianiţchi, Daniela; Nicolae, Carmen Georgeta; Drăgotoiu, Dumitru
(Text tipărit)
Trade and Food Standards
de:
(Text tipărit)
Îndrumar metodic pentru lucrări practice și de laborator la disciplina ”Fundamentele proceselor tehnologice în unitățile de alimentație publică” : Pentru studenții anului II de studii, secția zi și frecvență redusă, specialitatea ”Tehnologia și managementul alimentației publice”
de:
Tabunşcic, Olga; Gâncu, Ecaterina
(Text tipărit)
Subiecte
Produse vegetale congelate - Managementul calităţii
Metrologie - Produse alimentare
Rezonanţă magnetică nucleară - Utilizare
Metrologie - Panificaţie
Produse alimentare - Calitate - Control
Management - Industrie - Ucraina
Carne - Controlul calităţii
Alimentaţie
Industria alimentară - Biotehnologii
Îndrumar metodic
Produse horticole
Tehnologii noi
Produse din carne - Calitate
Alimente - Analiză - Manuale
Alimentaţie publică
Alimente - Controlul calităţii
Produse alimentare - Standardizare
Controlul alimentelor - Manuale
Carne - Calitate - Determinare
Standardizare - Produse alimentare
Reglementare internaţională
Industria alimentară
Legislaţie