Biblioteca Națională a Republicii Moldova

Alimente - Controlul calităţii

Prezentare generală
Lucrări: 18 lucrari in 18 publicatii in 3 limbi
Titlurile
Controlul analitic al produselor alimentare : Îndrumar metodic de: Sandulachi, Luiza; Rîcu, Tatiana (Text tipărit)
Analiză senzorială : Aplicaţii practice de: Perţa-Crişan, Simona; Dicu, Anca Mihaela (Text tipărit)
Calitatea şi analiza senzorială a alimentelor de: Dicu, Anca Mihaela; Perţa-Crişan, Simona (Text tipărit)
Analiza senzorială a alimentelor şi produselor alimentare de: Necula, Valentin; Babii, Mihaela (Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare : Complex metodic de instruire de: Dodon, Adelina; Bantea-Zagareanu, Valentina (Text tipărit)
Analiză senzorială de: Mihaiu, Marian; Marina, Aneta; Babii, Mihaela; Necula, Valentin (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola