Conservarea alimentelor
Prezentare generală
Lucrări: | 21 lucrari in 21 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Conservarea alimentelor : Teza de licenţă
de:
Versehora, Dimitrie
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor prin frig
de:
Făciu, Gh.
(Text tipărit)
Хозяюшке : Компот, варенье, джем, сок, желе, пюре, домаш. наливки и кулинар. рецепты 1913-1917 г.
de:
(Text tipărit)
Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
de:
Făciu, Gh.; Oţel, Taisia
(Text tipărit)
Procesarea minimă atermică şi termică în industria alimentară
de:
Alexandru, R.; Hopulete, L.; Popa, C.; Amarfi, R.F.
(Text tipărit)
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală. Vol. 1
de:
Stancu, Ioan
(Text tipărit)
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală. Vol. 2
de:
Stancu, Ioan
(Text tipărit)
Contribuţii privind conservarea alimentelor utilizînd frigul natural : Teza
de:
Volconovici, Augustin
(Text tipărit)
Subiecte
Prelucrare prin încălzire
Desert - Reţete
Aditivi alimentari
Produse agricole - Uscare - Utilizarea curenţilor de înaltă frecvenţă
Produse vegetale congelate
Biochimie alimentară
Alimente - Conservare industrială
Struguri - Uscare cu curenţi de frecvenţă supraânaltă
Congelatoare
Produse alimentare
Fructe
Coloranţi naturali
Struguri - Uscare cu curenţi de frecvenţă supraânaltă
Produse agricole - Conservare
Conservare industrială
Produse alimentare - Păstrare
Instalaţii frigorifice
Alimente - Preparare
Conservarea casnică a alimentelor
Alimente - Conservare prin frig
Conservarea produselor - Tehnologie
Antioxidanţi
Industria alimentară - Tehnologii
Conservarea produselor vegetale
Industria conservelor
Managementul calităţii
Criogenizare