Produse alimentare - Control sanitar
Prezentare generală
Lucrări: | 13 lucrari in 13 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
13 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Depistarea falsificării produselor alimentare - protecţia consumatorului
de:
Pintilie, Gheorghe
(Text tipărit)
HACCP - Analiza Riscurilor. Punctele Critice de Control
de:
Rotaru, Gabriela; Moraru, Carmen
(Text tipărit)
Metode de determinare a reziduurilor de pesticide din produse alimentare
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Metode de determinare a reziduurilor pesticidelor în produsele alimentare, furajere şi mediul înconjurător : Îndrumar în două volume
de:
(Text tipărit)
Подавление возбудителей ботулизма в пищевых продуктах
de:
Мазохина-Поршнякова, Наталья Николаевна
(Text tipărit)
Sanităria şi igiena mărfurilor : (Note de curs)
de:
Calmâş, Valentina
(Text tipărit)
Protecţia fitosanitară şi siguranţa alimentară
de:
Podrumar, Teodor
(Text tipărit)
Санитария и гигиена пищевых производств
de:
(Text tipărit)
Îndrumări metodice pentru lucrări de laborator la disciplina "Microbiologia, sanitaria și igiena mărfurilor" : (Pentru studenţii anului II de studii, secţia zi şi cu frecvenţă redusă, Specialităţile : "Merceologie şi Comerţ", "Tehnologia şi Managementul Alimentaţiei Publice", "Turism")
de:
Calmâş, Valentina
(Text tipărit)
Expertiza produesolr alimentare
de:
Dogaru, Diana Veronica
(Text tipărit)
Subiecte
Consumatori - Protecţie
Plante agricole - Protecţie
Produse alimentare - Calităţi inferioare
Lucrări de laborator
Botulism
Produse furajere - Pesticide - Analiză
Produse alimentare - Pesticide
Control sanitar - Pesticide
Igiena aerului
Produse alimentare - Calitate - Control
Intoxicaţii alimentare acute - Prevenire
Pesticide - Influenţa asupra mediului înconjurător
Control sanitar
Sanitaria mărfurilor
Fitosanitarie - România
Microbiologie alimentară - Manuale
Siguranța produselor alimentare
Igiena apei
Igiena mărfurilor
Controlul alimentelor - Manuale
Mediu înconjurător - Poluare - Pesticide
Produse alimentare - Microbiologia alimentară - Manuale