Igiena alimentară
Prezentare generală
Lucrări: | 27 lucrari in 26 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Farul căminului : Alimentaţia ştiinţifică normală şi dietică
de:
Ghircoiasiu, Maria
(Text tipărit)
Indicarea rapidă a Bacillus cereus-agentul toxiinfecţiilor alimentare şi în mediul ambiant : Teză de doctorat (03.00.07)
de:
Bortă, Vasile
(Text tipărit)
Jenny Craig's what have you got to lose? : A personalized Weight-Management Program
de:
Craig, Jenny; Wolfe, Brenda L.
(Text tipărit)
Profilaxia poluării produselor alimentare, a solului şi a atmosferei cu substanţe chimice toxice
de:
Mereniuc, G. V.
(Text tipărit)
Maigrir sans se priver
de:
Novely, Colette
(Text tipărit)
Necesitate şi abuz în alimentaţie
de:
Ionescu-Tîrgovişte, C.
(Text tipărit)
Reţete pentru familia noastră : Ghid practic pentru gospodărie
de:
Opriţa, Elena
(Text tipărit)
Гигиена питания рабочих сельскохозяйственного производства
de:
Смоляр, Владимир Иванович
(Text tipărit)
Igienă în industria alimentară : Manual pentru uzul studenților la formă de Învățământ la Distanță
de:
Mironescu, Monica
(Text tipărit)
Как правильно питаться
de:
Скурихин, Игорь Михайлович; Шатерников, Валерий Андреевич
(Text tipărit)
Subiecte
Sucuri naturale de fructe și legume
Influenţa asupra sănătate
Dietetică
Tratament alternativ
Mod de viaţă sănătos
Cură de slăbire
Chimie alimentară
Aditivi alimentari
Industrie alimentară
Reţete culinare
Diete de slăbire
Dietoterapie
Boli cronice
Slăbire
Nutriţie (fiziologie)
Alimentaţie
Produse alimentare
Obezitate - Tratament
Biochimie - Produse alimentare
Dietoterapie - Îndrumare
Mod de viaţă sănătos - Formare
Alimentaţie - Igienă
Analiza microbiologică sanitară
Cultura alimentară
Igiena industrială
Igiena şi sanitaria
Curs magistral
Alimentaţie sănătoasă
Sucuri naturale - Prepare
Zahăr
Remedii naturale
Autoterapie
Dietă
Indicaţii metodice
Biotratamente
Igiena socială
Comportament alimentar
Microbiologie alimentară
Fructe și legume
Industria alimentară
Nutriţie