Vinuri - Fermentare
Prezentare generală
Lucrări: | 9 lucrari in 8 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
8 records Page 1 of 1
- 1
Fermentarea vinului privită din punct de vedere practic : Teză de licenţă
de:
Leviţchi, Alexie I.
(Text tipărit)
Fermentarea vinurilor roşii : Teză de licenţă
de:
Nicuţa, Ioan
(Text tipărit)
Исправление вин, приостановивших брожение
de:
Могилянский, Николай Кириллович
(Text tipărit)
Studiul şi selecţia suşelelor de levuri autohtone pentru producerea vinurilor spumante : Autoreferat(05.18.07)
de:
Adajuc, Victoria
(Text tipărit)
Studiul şi selecţia suşelelor de levuri autohtone pentru producerea vinurilor spumante : Teză (05.18.07)
de:
Adajuc, Victoria
(Text tipărit)
Etude des parametres affectant le transfert d'oxygene dans les vins : These (nr. 4163)
de:
Chiciuc, Igor
(Text tipărit)
Influenţa drojdiilor selecţionate asupra caracterului aromatic al vinului "Sauvignon blanc"
de:
Vrîncean, Mariana; Sîrghi, Constantin
(Text tipărit)
Studiul conținutului acizilor organici din vinurile tinere „Primeur” și „Virgin” la C.V. „Cricova” S.A.
de:
Borta, Ion
(Text tipărit)