Alimentaţie sănătoasă
Prezentare generală
Lucrări: | 34 lucrari in 36 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Igiena pregătirii hrănii
de:
Vladimirov, B. D
(Text tipărit)
Популярная диетология
de:
Эвенштейн, Зиновий Михайлович
(Text tipărit)
Популярная диетология
de:
Эвенштейн, Зиновий Михайлович
(Text tipărit)
Slab pentru totdeauna
de:
Vrânceanu, Maria
(Text tipărit)
Alimentaţia omului modern
de:
(Text tipărit)
Доуфу на кончике языка
de:
Яту, Чун
(Text tipărit)
О хлебе и не только : [Интервью с генеральным директором S. A. „Franzeluța” Виктором Кожокару]
de:
Кожокару, Виктор
(Text tipărit)
Freedom From Fries : Can fast food be good for you?
de:
Specter, Michael
(Text tipărit)
Mănâncă pentru a trăi : Un program revoluţionar
de:
Fuhrman, Joel
(Text tipărit)
Regim alimentar sănătos și activitate fizică adecvată
de:
Tutunaru, Mariana
(Text tipărit)
Subiecte
Alimentaţie raţională - Copii
Biochimie - Produse alimentare
Sănătatea populaţiei - Rep. Moldova
Mod de viaţă sănătos - Formare
Pîine
Nutriţie - Igienă
Dietetică
Medicină preventivă
Produse din soie
Siguranța alimentară
Artă culinară - Reţete
Societate contemporană
Cură de slăbire
Obiceiuri alimentare
Chimie alimentară
Boli digestive
Alimentaţie raţională
Aditivi alimentari
Reţete culinare
Mod de viaţă sănătos - Igienă
Nutriția umană
Dietoterapie - Hrană vie
Efortul fizic
Igiena alimentară
Politica statului
Alimente - Preparare
Reţete
Calitate - Control
Ghiduri practice
Alimentaţie dietică
Copii
Ghiduri
Lămâi
Tehnologii de prelucrare
Copii şi adolescenţi
Tulburari alimentară
Igiena alimentaţiei
Ortorexie
Calitate
Obezitate - Prevenire
Cărți de bucate - Germania
Nutriţie (fiziologie)
Igienă
Obezitate - Aspect psihologic
Aspect psihologic
Alimentaţie
Produse alimentare
Activitate fizică
Nutriţie