Alimentaţie sănătoasă
Prezentare generală
Lucrări: | 34 lucrari in 36 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Igiena pregătirii hrănii
de:
Vladimirov, B. D
(Text tipărit)
Популярная диетология
de:
Эвенштейн, Зиновий Михайлович
(Text tipărit)
Популярная диетология
de:
Эвенштейн, Зиновий Михайлович
(Text tipărit)
Slab pentru totdeauna
de:
Vrânceanu, Maria
(Text tipărit)
Alimentaţia omului modern
de:
(Text tipărit)
Доуфу на кончике языка
de:
Яту, Чун
(Text tipărit)
О хлебе и не только : [Интервью с генеральным директором S. A. „Franzeluța” Виктором Кожокару]
de:
Кожокару, Виктор
(Text tipărit)
Freedom From Fries : Can fast food be good for you?
de:
Specter, Michael
(Text tipărit)
Mănâncă pentru a trăi : Un program revoluţionar
de:
Fuhrman, Joel
(Text tipărit)
Regim alimentar sănătos și activitate fizică adecvată
de:
Tutunaru, Mariana
(Text tipărit)
Subiecte
Sănătatea populaţiei - Rep. Moldova
Pîine
Dietetică
Artă culinară - Reţete
Cură de slăbire
Chimie alimentară
Aditivi alimentari
Reţete culinare
Nutriția umană
Efortul fizic
Politica statului
Reţete
Calitate - Control
Alimentaţie dietică
Copii
Lămâi
Copii şi adolescenţi
Tulburari alimentară
Ortorexie
Cărți de bucate - Germania
Nutriţie (fiziologie)
Obezitate - Aspect psihologic
Alimentaţie
Produse alimentare
Activitate fizică
Alimentaţie raţională - Copii
Biochimie - Produse alimentare
Mod de viaţă sănătos - Formare
Nutriţie - Igienă
Medicină preventivă
Produse din soie
Siguranța alimentară
Societate contemporană
Obiceiuri alimentare
Boli digestive
Alimentaţie raţională
Mod de viaţă sănătos - Igienă
Dietoterapie - Hrană vie
Igiena alimentară
Alimente - Preparare
Ghiduri practice
Ghiduri
Tehnologii de prelucrare
Igiena alimentaţiei
Calitate
Obezitate - Prevenire
Igienă
Aspect psihologic
Nutriţie