Alimente - Preparare
Prezentare generală
Lucrări: | 13 lucrari in 13 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
13 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Bon appétit! : Manuel d'apprentissage du français de la technologie alimentaire
de:
Levcenco, Veronica; Lethève, Xavier; Ciumac, Jorj
(Text tipărit)
Praktyczna kuchnia
de:
Pyszkowska, K.; Laskowska, M.; Witkowska, S.; Dudzik, M.
(Text tipărit)
Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
de:
Făciu, Gh.; Oţel, Taisia
(Text tipărit)
Prepararea dietetică a alimentelor
de:
Vişinescu, Roda
(Text tipărit)
Produse tradiţionale locale din Moldova
de:
(Text tipărit)
Le français de l'alimentation : Guide gastronomique français-roumain : Vasile Mitru, Raisa Botnaru
de:
Mitru, Vasile; Botnaru, Raisa
(Text tipărit)
Gesunde Küche : Anleitung zu einer gesundheitsfördernden Ernährung
de:
Krauß, Herbert
(Text tipărit)
Das Fachbuch der Küche
de:
Schielicke, R.
(Text tipărit)
Wir backen selbst : Mehr als 250 Rezepte, reich bebildert und in der Versuchsküche unseres Verlages erprobt
de:
(Text tipărit)
Эстетические требования к оформлению блюд
de:
Здобнов, Алексей Иванович; Цыганенко, Виктор Алексеевич; Ковалев, Николай Иванович
(Text tipărit)
Subiecte
Dietetică
Limba franceză - Texte programate
Bucate - Reţete
Industria alimentară - Manuale
Reţete culinare
Desert
Reţete
Bucate tradiționale
Mîncăruri naţionale - Polonia
Bucate naţionale
Conservarea alimentelor
Limba franceză - Manuale - Industria alimentară
Cărți de bucate - Germania
Alimentaţie
Produse alimentare
Sfaturi practice
Recete culinare
Produse alimentare - Tehnologii
Culinărie - Rețete
Gastronomie
Limba france
Alimentaţie sănătoasă
Tehnologii de prelucrare
Alimente - Conservare prin frig
Dietă
Artă culinară
Ştiinţe menajere
Igienă