Gastronomie - România
Prezentare generală
Lucrări: | 9 lucrari in 8 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
8 records Page 1 of 1
- 1
Ghidul gastronomic al României : 1200 de reţete din toate regiunile istorice ale României de la bucătăria dacică la cea contemporană
de:
(Text tipărit)
Ghidul gastronomic al României : 1500 de reţete din toate regiunile istorice ale României de la bucătăria dacică la cea contemporană
de:
(Text tipărit)
The Symbolic Functions of Culinary Practices Shaping Romanian Gastronomic Identity
de:
Morăraşu, Nadia Nicoleta; Drugă, Luminiţa
(Text tipărit)
Gastronomia tradițională din zona etnografică Chioar
de:
Hotca, Marian
(Text tipărit)
501 rețete din bucătăria românească
de:
Băşoiu, Mihai
(Text tipărit)
Marea carte de bucate românești
de:
Cristea-Șoimu, Maria
(Text tipărit)
Linguistic Considerations on Kogălniceanu-Negruzzi's Cookbook
de:
Coca, Monica
(Text tipărit)
,,Cuisiner c'est écrire" ou de la littérature culinaire
de:
Costin, Claudia
(Text tipărit)
Subiecte
Bucate naționale - Rețete
Artă culinară - Reţete
Reţete culinare
Prepararea alimentelor și măncărurilor
Mîncăruri naţionale româneşti
Literatura română - România
Terminologie alimentară
Artă culinară - Reţete româneşti
Reţete culinare - România
Limba română - Terminologie
Cărți de bucate
Cultură - România
Mîncăruri naţionale - România - Reţete
Arta culinară
Artă culinară - Carți de bucate
Culinărie - Reţete culinare
Dialecte - Limba română