Tehnologii alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 9 lucrari in 7 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
7 records Page 1 of 1
- 1
Ştiinţe şi tehnologii alimentare : Revista cercetării ştiinţifice din industria alimentară şi nutriţia umană. 1993: Vol.1, Nr.2
de:
(Text tipărit)
Tehnologii alimentare : (Curs universitar)
de:
Calmâș, Valentina
(Text tipărit)
Compuși biologic activi de origine horticolă pentru alimente funcționale : Monografie
de:
Ghendov-Moşanu, Aliona
(Text tipărit)
Повышение биологической активности хлебопекарных дрожжей : Обзорная информация
de:
Пащенко, Л. П.; Шишацкий, Ю. И.
(Text tipărit)
Оборудование зерноперерабатывающих предприятий : Учеб. для сред. спец. учеб. заведений
de:
Галицкий, Рафаил Рувинович
(Text tipărit)
Technologie culinaire
de:
Ciumac, Jorj; Reşitca, Vladislav; Chirsanova, Aurica
(Text tipărit)
Realizări științifice în horticultură, oenologie și tehnologii alimentare
de:
Arhip, Vlad
(Text tipărit)
Subiecte
Manuale
Drojdie
Uscarea perelor
Biotehnologii
Uscare - Tehnologii
Pere (Pyrus communis)
Aditivi alimentari
Tehnologii agroalimentare
Compuşi biologic activi
Prepararea alimentelor și măncărurilor
Cultivare
Fabricarea alimentelor
Produse alimentare
Industria alimentară - Biotehnologii
Întreprinderi de prelucrare a cerealelor - Utilaj
Coloranţi naturali
Fructe - Prelucrare
Artă culinară - Manuale
Gastronomie
Prelucrarea cerealelor
Industria alimentară - Gestiunea calităţii
Fabrici de panificaţie
Antioxidanţi
Horticultură
Drojdie de brutărie