Produse alimentare - Calitate
Prezentare generală
Lucrări: | 26 lucrari in 25 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Factorii antinutritivi şi toxici naturali din produsele alimentare
de:
Verejan, Svetlana
(Text tipărit)
Bazele nutriţionale ale alimentaţiei. Calitatea microbiologică şi siguranţa alimentelor
de:
Oprean, Letiția; Oprean, Constantin
(Text tipărit)
Перспективы производства и повышения качества товаров массового спроса : (Материал в помощь лектору)
de:
Сауляк, Сергей Емельянович
(Text tipărit)
Microbiologia şi controlul calităţii microbiologice a alimentelor
de:
Oprean, Letiția
(Text tipărit)
Îndrumar metodic pentru îndeplinirea lucrărilor de laborator la disciplina "Toxicologie și securitate alimentară"
de:
Capcanari, T.; Chirsanova, A.; Paladi, D.; Mija, N.
(Text tipărit)
Контроль качества пищевых продуктов по их цвету : Обзорная информация
de:
Юсупбеков, Н. Р.
(Text tipărit)
Микробиология пищевых продуктов : Методические указания по проведению микробиологического анализа пищевых продуктов
de:
Нетреба, Наталья; Сандулаки, Елисавета
(Text tipărit)
Raportul anual 2017 privind implementarea planului național multianual de control 2016-2020 = Annual Report 2017 on the Implementation of the Multi-Annual National Control Plan 2016-2020
de:
Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor
(Text tipărit)
Использование пищевых добавок при производстве мясных изделий: преимущества и недостатки
de:
Губогло, Нина
(Text tipărit)
Subiecte
Alimente
Manuale
Smîntînă
Infracţiuni
Economie - Dezvoltare - U.R.S.S.
Microbiologie industrială
Agricultură organică
Agricultură biologică
Calitatea produselor
Microbiologie - Produse alimentare
Economia produselor alimentare
Control
Alimentaţie - Legislaţie - Republica Moldova
Securitate alimentară
Agricultură ecologică - Promovare
Toxicologie alimentară
Aspecte juridice
Agricultură - Cercetări
Îndrumar metodic
Industria alimentară - Republica Moldova
Produse alimentare - Tehnologii
Aspecte ecologice
2017
Produse alimentare - Biscuiți
Substanţe antinutritive
Suplimente nutritive
Toxicologie - Lucrări practice
Rapoarte anuale
Agricultură ecologică
Toxicologie - Manuale
Produse de panificație - Calitate
Alimente - Controlul calităţii
Control microbiologic
Indicații metodice
Microbiologie alimentară
Managementul calităţii
Industria alimentară