Biblioteca Națională a Republicii Moldova

Produse alimentare

Prezentare generală
Lucrări: 104 lucrari in 109 publicatii in 6 limbi
Titlurile
Еще раз о продуктах питания de: Ключникова, Мария Ивановна (Text tipărit)
Subiecte
standardizare Calitate şi cantitate Alimente Produse vegetale Manuale Export Amidon Fier - Asimilare fiziologică Parametri termofizici Cost de producţie Prelucrare prin încălzire Planificare Biotehnologii Piaţa alimentară globală Valoare nutritivă Competitivitate economică Farmacie Tehnologii de fabricare Industria alimentară - Manuale Aditivi alimentari Industrie alimentară Industria alimentară - Fenomene de transfer Economisirea resurselor Control sanitar-veterinar Compuşi biologic activi Conservare chimie Microbiologie industrială Consum - Rep.Moldova Biotehnologii farmaceutice Calitate - Control Bioeconomică Produse agricole Comerţ - Republica Moldova 1939-1945 Produse alimentare - Chimie - Investigaţii Piaţa mondială Microelemente Produse alimentare - Calitate - Control Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți Tehnologii Date statistice Conservarea alimentelor Analiză organoleptică Gătit Igienă alimentară Analiză senzorială Merceologie - Lucrări practice Gestionare eficientă Controlul calităţii - Metode Dreptul consumatorului Controlul calităţii Apă potabilă Control Fabricarea alimentelor Comerţ - Rep. Moldova Investiţii Alimente tradiționale Management Reometrie Alimentaţie Compoziții alimentare Aspecte microbiologice Sector agroalimentar Control sanitar Aprovizionare Nitraţi Biotehnologii industriale Fructe Competitivitate Securitate alimentară - Republica Moldova Industria alimentară - Biotehnologii Şobolani (fiziologie) Pesticide Economie Controlul alimentelor Coloranţi naturali Analiza senzorială Comerţ Turism culinar Reglementare Securitate Produse de cofetărie Ambalare Conservare industrială Analiza microbiologică sanitară Controlul alimentelor de origine animală Igiena industrială Factori de risc pentru sănătate Salarii Tehnologii noi Igiena şi sanitaria Produse lactate Risipă (Economie) Igiena alimentară Întreprinderi comerciale Securitatea agroalimentară Preţuri Mărci comerciale Alimente - Preparare Valoare biologică Întreprinderi de alimentație publică Comerţ internaţional Păstrare Marea Britanie - Istorie Produse alimentare - Ambalaj Extracte vegetale Energie Alimentaţie sănătoasă Organisme modificate genetic Ambalaje - Design Tratament cu curenți de înaltă frecvență Tehnologii de prelucrare Materii prime de origine animală - Manuale Război mondial, al 2-lea (1941-1945) Culinărie Economie mondială Șortul de nuci Prelucrare Gestionare Igiena alimentaţiei Biochimie structurală Impactul produselor alimentare asupra capacităților fiziologice Muncă Indicaţii metodice Calitate Antioxidanţi Aspecte sociale Alimentaţie publică Industria alimentară - Tehnologii Economie alimentară Mărfuri alimentare - Comerţ Igienă Nestle Alimente - Controlul calităţii Tehnologii alimentare Legume Microbiologie alimentară Marketing - Administraţie publică Sistem economic Agricultură Managementul calităţii Expertiză sanitar-veterinară Apă - Calitate - Control Tehnologie alimentară Metode de programare şi administrare Producerea și conservarea alimenrelor solide Analiză calitativă Producţia alimentară Reologie Managementul securității Industria alimentară - Biochimie Achiziţii publice Marketing Industria alimentară Cheltuieli
Vă rugăm să schimbaţi parola