Produse alimentare
Prezentare generală
Lucrări: | 105 lucrari in 109 publicatii in 6 limbi |
---|
Titlurile
Еще раз о продуктах питания
de:
Ключникова, Мария Ивановна
(Text tipărit)
Контроль содержания тяжелых металлов при оценке качества сырья и пищевых продуктов : Обзор. информ.
de:
Киприянов, Н. А.
(Text tipărit)
Кулинарная характеристика полуфабрикатов и готовых изделий
de:
Носач, Надежда
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1991 and 1992 : Special supplement to the Bulletin of Labour Statistics
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1992 and 1993
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October Inquiry results, 1994 and 1995
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October inquiry results, 1997 and 1998 : Special supplement to the Bulletin of Labour Statistics
de:
(Text tipărit)
Statistics on Occupational Wages and Hours of Work and on Food Prices : October inquiry results, 1998 and 1999
de:
(Text tipărit)
Subiecte
standardizare
Calitate şi cantitate
Alimente
Produse vegetale
Manuale
Export
Amidon
Fier - Asimilare fiziologică
Parametri termofizici
Cost de producţie
Prelucrare prin încălzire
Planificare
Biotehnologii
Piaţa alimentară globală
Valoare nutritivă
Competitivitate economică
Farmacie
Tehnologii de fabricare
Industria alimentară - Manuale
Aditivi alimentari
Industrie alimentară
Industria alimentară - Fenomene de transfer
Economisirea resurselor
Control sanitar-veterinar
Compuşi biologic activi
Conservare
chimie
Microbiologie industrială
Consum - Rep.Moldova
Biotehnologii farmaceutice
Calitate - Control
Bioeconomică
Produse agricole
Comerţ - Republica Moldova
1939-1945
Produse alimentare - Chimie - Investigaţii
Piaţa mondială
Microelemente
Produse alimentare - Calitate - Control
Tehnologii alimentare - Antioxidanți - Coloranți
Tehnologii
Date statistice
Conservarea alimentelor
Analiză organoleptică
Gătit
Igienă alimentară
Analiză senzorială
Merceologie - Lucrări practice
Gestionare eficientă
Controlul calităţii - Metode
Dreptul consumatorului
Controlul calităţii
Apă potabilă
Control
Fabricarea alimentelor
Comerţ - Rep. Moldova
Investiţii
Alimente tradiționale
Management
Reometrie
Alimentaţie
Compoziții alimentare
Aspecte microbiologice
Sector agroalimentar
Control sanitar
Aprovizionare
Nitraţi
Biotehnologii industriale
Fructe
Competitivitate
Securitate alimentară - Republica Moldova
Industria alimentară - Biotehnologii
Şobolani (fiziologie)
Pesticide
Economie
Controlul alimentelor
Coloranţi naturali
Analiza senzorială
Comerţ
Turism culinar
Reglementare
Securitate
Produse de cofetărie
Ambalare
Conservare industrială
Analiza microbiologică sanitară
Controlul alimentelor de origine animală
Igiena industrială
Factori de risc pentru sănătate
Salarii
Tehnologii noi
Igiena şi sanitaria
Produse lactate
Risipă (Economie)
Igiena alimentară
Întreprinderi comerciale
Securitatea agroalimentară
Preţuri
Mărci comerciale
Alimente - Preparare
Valoare biologică
Întreprinderi de alimentație publică
Comerţ internaţional
Păstrare
Marea Britanie - Istorie
Produse alimentare - Ambalaj
Extracte vegetale
Energie
Alimentaţie sănătoasă
Organisme modificate genetic
Ambalaje - Design
Tratament cu curenți de înaltă frecvență
Tehnologii de prelucrare
Materii prime de origine animală - Manuale
Război mondial, al 2-lea (1941-1945)
Culinărie
Economie mondială
Șortul de nuci
Prelucrare
Gestionare
Igiena alimentaţiei
Biochimie structurală
Impactul produselor alimentare asupra capacităților fiziologice
Muncă
Indicaţii metodice
Calitate
Antioxidanţi
Aspecte sociale
Alimentaţie publică
Industria alimentară - Tehnologii
Economie alimentară
Mărfuri alimentare - Comerţ
Igienă
Nestle
Alimente - Controlul calităţii
Tehnologii alimentare
Legume
Microbiologie alimentară
Marketing - Administraţie publică
Sistem economic
Agricultură
Managementul calităţii
Expertiză sanitar-veterinară
Apă - Calitate - Control
Tehnologie alimentară
Metode de programare şi administrare
Procesare
Producerea și conservarea alimenrelor solide
Analiză calitativă
Producţia alimentară
Reologie
Managementul securității
Industria alimentară - Biochimie
Achiziţii publice
Marketing
Industria alimentară
Cheltuieli