Alimentaţie publică
Prezentare generală
Lucrări: | 62 lucrari in 66 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Анализ хозяйственной деятельности предприятий торговли и общественного питания
de:
Кравченко, Леонид Иванович
(Text tipărit)
Арендный подряд в общественном питании : Вопросы и ответы
de:
Малышков, Владимир Иванович; Воронин, Владимир Михайлович
(Text tipărit)
Архитектура предприятий общественного питания для стабильных социальных структур : Автореферат дис.(18.00.02)
de:
Аладов, Вальмен Николаевич
(Text tipărit)
La Fin des mangeurs : Les metamorphoses de la table a l'age de la modernisation alimentaire
de:
Aries, Paul
(Text tipărit)
Общественное питание : Респ. межвед. науч.-техн. сб. Вып. 25
de:
(Text tipărit)
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica muncii în întreprinderile de alimentaţie publică : Manual pentru şcolile profesionale comerciale : (Anul 3)
de:
Boldeanu, Iuliu; Georgescu, Nicu
(Text tipărit)
Posobie po nemeckomu âzyku dlâ piŝevyh i torgovyh tehnikumov
de:
Žebit, Lûdmila Ivanovna
(Text tipărit)
Subiecte
Unităţi de alimentaţie publică
Economie
Comerț
Întreprinderi mici şi mijlocii
Curățare și dezinfectare
Economisire
Controlul alimentelor
Industria alimentară - Utilaj
Alimente
Audit
Cultură
Manuale
Comerţ
Rețete
Inovaţii tehnologice
Dicţionare multilingve
Evidenţă contabilă comercială - Manuale
Activitate economică
restaurante
Reclamă
Dezvoltare
Planificare
Deservirea consumatorilor
Produse de panificaţie
Concurenţă
Factori de risc pentru sănătate
Antrepriză de arendă
Gastronomie
Tehnologii noi
Proiecte economice
Servicii - Prestare
Fast Food
Automatizare
Design
Întreprinderi comerciale
Aspecte psihosociale
Alimentație publică
Satisfacție profesională
Analiză economică
Contabilitate - Comerţ
Comportament alimentar - sec. 20
Piaţă - Analiză
Întreprinderi - Competitivitate
Gestiune
Întreprinderi - Organizare
Alimentaţie publică, întreprinderi
Igiena muncii
Terminologie de specialitate
Progres tehnico-ştiinţific - Uniunea Soietică
Contabilitate
Revizie și control
Alimentaţie publică - Echipamente
Tehnologii
Limba engleză - Manuale
Bibliografii
Limba germană - Manuale
Întreprinderi
Culinărie
Remunerarea muncii
Control
Organizare
Artă culinară
Management
Calitate
Produse făinoase
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management
Prelucrare sanitară
Materii prime
Igienă
Alimentaţie publică - Tehnologii
Alimentaţie publică în învăţământ
Comerţ - Dezvoltare
Planificarea vânzărilor
Alimentaţie
Microbiologie alimentară
Administrare
Revizie
Comerţ - Administrare
Produse alimentare
Alimentaţie publică - Organizare
Clădiri civile (arhitectura)
turism
Calitatea produselor alimentare
Marketing
Profesii - Alegere
Industria alimentară