Alimentaţie publică
Prezentare generală
Lucrări: | 62 lucrari in 66 publicatii in 5 limbi |
---|
Titlurile
Анализ хозяйственной деятельности предприятий торговли и общественного питания
de:
Кравченко, Леонид Иванович
(Text tipărit)
Арендный подряд в общественном питании : Вопросы и ответы
de:
Малышков, Владимир Иванович; Воронин, Владимир Михайлович
(Text tipărit)
Архитектура предприятий общественного питания для стабильных социальных структур : Автореферат дис.(18.00.02)
de:
Аладов, Вальмен Николаевич
(Text tipărit)
La Fin des mangeurs : Les metamorphoses de la table a l'age de la modernisation alimentaire
de:
Aries, Paul
(Text tipărit)
Общественное питание : Респ. межвед. науч.-техн. сб. Вып. 25
de:
(Text tipărit)
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică : Manual pentru cl.9-11, licee economice, admin.şi de servicii profilul aliment.publică
de:
Ouatu, Corneliu
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica muncii în întreprinderile de alimentaţie publică : Manual pentru şcolile profesionale comerciale : (Anul 3)
de:
Boldeanu, Iuliu; Georgescu, Nicu
(Text tipărit)
Posobie po nemeckomu âzyku dlâ piŝevyh i torgovyh tehnikumov
de:
Žebit, Lûdmila Ivanovna
(Text tipărit)
Subiecte
Industria alimentară - Utilaj
Alimente
Audit
Cultură
Manuale
Inovaţii tehnologice
Activitate economică
Dezvoltare
Planificare
Servicii - Prestare
Alimentație publică
Satisfacție profesională
Piaţă - Analiză
Gestiune
Igiena muncii
Revizie și control
Tehnologii
Bibliografii
Limba germană - Manuale
Remunerarea muncii
Control
Organizare
Management
Produse făinoase
Alimentaţie publică - Întreprinderi - Management
Prelucrare sanitară
Alimentaţie publică în învăţământ
Planificarea vânzărilor
Alimentaţie
Produse alimentare
Alimentaţie publică - Organizare
Clădiri civile (arhitectura)
Economie
Curățare și dezinfectare
Controlul alimentelor
Comerţ
Rețete
Dicţionare multilingve
Evidenţă contabilă comercială - Manuale
restaurante
Reclamă
Deservirea consumatorilor
Produse de panificaţie
Concurenţă
Factori de risc pentru sănătate
Antrepriză de arendă
Gastronomie
Tehnologii noi
Proiecte economice
Fast Food
Automatizare
Design
Întreprinderi comerciale
Aspecte psihosociale
Analiză economică
Contabilitate - Comerţ
Comportament alimentar - sec. 20
Întreprinderi - Competitivitate
Întreprinderi - Organizare
Alimentaţie publică, întreprinderi
Terminologie de specialitate
Progres tehnico-ştiinţific - Uniunea Soietică
Contabilitate
Alimentaţie publică - Echipamente
Limba engleză - Manuale
Întreprinderi
Culinărie
Artă culinară
Calitate
Materii prime
Igienă
Alimentaţie publică - Tehnologii
Comerţ - Dezvoltare
Microbiologie alimentară
Administrare
Revizie
Comerţ - Administrare
turism
Calitatea produselor alimentare
Marketing
Profesii - Alegere
Industria alimentară
Unităţi de alimentaţie publică
Comerț
Întreprinderi mici şi mijlocii
Economisire