Produse de panificaţie
Prezentare generală
Lucrări: | 19 lucrari in 17 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
17 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Хлеб-батюшка : рецепты с использованием хлеба
de:
Ефремова, Светлана Петровна; Минеичева, Елена Викторовна
(Text tipărit)
Analize fizico-chimice ale alimentelor : produse de panificaţie şi ambalaje : Îndrumar de laborator
de:
(Text tipărit)
Технохимический контроль хлебопродуктов
de:
Торжинская, Лидия Романовна; Яковенко, Валентин Арсентьевич
(Text tipărit)
Tehnologia panificaţiei : Indicaţii metodice privind elaborarea proiectului de an
de:
Boeştean, Olga; Ghendov-Moşanu, Aliona
(Text tipărit)
Основы автоматики, вычислительной и микропроцессорной техники : Для учеб. заведений системы хлебопродуктов
de:
Папушин, Владимир Васильевич; Лукьянов, Андрей Константинович; Новицкий, Олег Анатольевич
(Text tipărit)
Optimizarea valorii nutritive a produselor de panificație fortificate cu calciu
de:
Motruc, Natalia; Deseatnicov, Olga
(Text tipărit)
Produse de panificație și produse făinoase în alimentația publică
de:
Ognean, Mihai; Ognean, Claudia-Felicia
(Resurse electronice)
Elaborarea umpluturilor termostabile pentru produse de panificaţie
de:
Cropotova, Janna; Draganova, Elena; Popel, Svetlana
(Text tipărit)
Elaborarea umpluturilor termostabile pentru produsele de panficație
de:
Ipatii, A.
(Text tipărit)
Subiecte
Calciu
Panificaţie
Nutreţuri combinate - Fabricare
Analiza fizico-chimică
Umpluturi termostabile
Calitate - Control
Produse alimentare - Calitate - Control
Produse de origine vegetală
Făină - Calitate
Panificaţie - Calitate
Rol biologic
Produse făinoase
Expertiză
Pîine şi produse de panificaţie - Reţete
Costul şi consumul produselor agricole - Calcul
Automatizare
Patiserie
Costul producției
Tehnologie
Ambalaje - Manuale
Alimentaţie publică
Industria alimentară - Tehnologii
Microalge verzi
Analiză fizico-chimică