Nutriţie
Prezentare generală
Lucrări: | 36 lucrari in 37 publicatii in 6 limbi |
---|
Titlurile
Интенсификация производства и использования кормов : Сб. науч. тр.
de:
(Text tipărit)
Кормление забойных норок : Обзор. информ.
de:
(Text tipărit)
Nutreţurile - baza dezvoltării vităritului : (Listă adnotată de recomandare a literaturii)
de:
Coleadova, L
(Text tipărit)
Nutreţurile şi utilizarea lor raţională în Moldova
de:
Muravschi, S.; Ignatiev, V.; Stepurin, G.
(Text tipărit)
Nutripoints : The Breakthrough point system for optimal nutrition
de:
Vartabedian, Roy E.; Matthews, Kathy
(Text tipărit)
Nutrirea animalelor domestice şi a omului
de:
Vasiliu, H.
(Text tipărit)
Nutriţia animalelor de blană
de:
Păstîrnac, Nicolae; Gruia, Romulus
(Text tipărit)
Nutriţia în sănătatea publică
de:
Opopol, Nicolae; CIOBANU, ANGELA; Obreja, Galina
(Text tipărit)
Nutriţie şi dietetică : Manual pentru şcoli sanitare postliceale
de:
Mogos, Viorel T.
(Text tipărit)
Nutriţie şi dietetică : Manual pentru şcoli sanitare postliceale
de:
Mogos, Viorel T.
(Text tipărit)
Subiecte
Alimente
Manuale
Alimente naturale
Dietetică
Mod de viaţă sănătos
Sănătate publică
Cură de slăbire
Nutreţuri
Chimie alimentară
Nutriţia animalelor
Calitate - Control
Alimentaţie dietică
Porumb
Dietoterapie
Copii şi adolescenţi
Vitamine - Folosirea în zootehnie
Animale
Animale agricole
Securitate alimentară
Porumb - În sol de cernoziom levigat
Rumegătoare mari
Cernoziom levigat - Bilanţul humusului
Azot
Alimentaţie
Medicaţie - Sportivi
Aspecte de sănătate
Alimente de calitate
Aspecte nutritive
Animale de blană
Ovine
Dietoterapie - Îndrumare
Plante
Digestie - Fiziologie umană
Antrenament sportiv
Fiziologie umană
Sportivi
Accesibilitate economică
Alimentaţie raţională
Igiena alimentară
Influenţa asupra organismului
Produse alimentare - Manuale
Hrănire
Bovine - Creştere
Ghiduri
Alimentaţie sănătoasă
Culturi agricole
Porcine - Preparate BioR
Metabolism (fiziologie umană)
Dietă
Animale domestice
Hrană
Sănătate
Igienă
Aspect psihologic
Porcine
Plante agricole - Nutriţie
Producere
Porci
Produse alimentare - Chimie
Izotopi